Ontdek de Ultieme Trailervaring: Longest Day Trail 2024 in Spa

Ben jij klaar voor de trailrun van je leven? Op zaterdag 8 juni 2024 komt de Longest Day Trail voor de zesde keer tot leven in het schilderachtige Spa. Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met geheel nieuwe parcoursen die je meenemen op een ontdekkingsreis door de betoverende omgeving.

Wat maakt deze editie zo speciaal?

1. Vernieuwde Parcoursen: Voor de echte trailfanaten is er goed nieuws! Alle afstanden, of je nu kiest voor 10, 25, of 50 km, hebben gloednieuwe parcoursen die je uitdagen en je laten kennismaken met adembenemende landschappen rondom Spa.

2. Bearsports als Partner: Een primeur voor 2023 is het spannende partnerschap met Bearsports. Dit team staat klaar om het evenement vlekkeloos te laten verlopen en de trailrun-community te laten groeien. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen, de passie voor trailrunning te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

3. Goed Doel: THINK PINK: Trailrunning met een doel! De Longest Day Trail ondersteunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkankerpreventiecampagne. In de afgelopen vijf edities hebben deelnemers meer dan €300.000 ingezameld om dit belangrijke initiatief te ondersteunen.

Inschrijven en beloningen

De online inschrijvingen voor de 6de editie openen op 10 december 2023. Vroege vogels worden beloond met een exclusief early bird tarief, waarbij je tot 40% korting ontvangt op je inschrijving. Maar dat is nog niet alles!

De eerste 200 inschrijvers voor de 50 km krijgen een gratis Longest Day technisch loopshirt als kers op de taart.

Walk for Think Pink

Meerdere afstanden

Of je nu een doorgewinterde trailrunner bent of net begint, de Longest Day Trail heeft voor elk wat wils. Kies uit 10, 25, of 50 km en geniet van een unieke trailervaring die je nergens anders zult vinden.

Je prestaties bijhouden? Dat doe je met de Garmin Forerunner 265!

Doe mee en schrijf geschiedenis

Of je nu een doel hebt om te verbreken, een nieuwe uitdaging zoekt, of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur rond Spa, de Longest Day Trail 2024 is de plek om te zijn. Schrijf je in, ontdek de vernieuwde parcoursen, en draag bij aan een geweldig doel. We zien je graag op 8 juni 2024 in Spa voor een dag vol trailrunplezier!

Wacht niet langer, schrijf je in en maak je klaar voor een trailrun-avontuur dat je nooit zult vergeten!

Je vindt alle informatie op de website van Passion for Sports (en Think Pink).